Ερχεται κυβερνηση μειοψηφίας Τσίπρα-Θεοδωράκη με ψήφο ανοχής απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Ερχεται κυβερνηση μειοψηφίας Τσίπρα-Θεοδωράκη 

με ψήφο ανοχής απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ




 

Με 115 + 2 βουλευτες εμεινε στην ουσια ο Αλέξης Τσίπρας στην βουλή αλλα παρολα αυτα δεν ΤΟΛΜΑ να διαγράψει κανεναν απο τους διαφωνούντες και να παει σε εκλογες τις οποιες τα sites της Τσιπρομονταζιέρας παρουσιάζουν ευκολάκι για τον Τσίπρα με βαση τις δημοσκοπήσεις!


Γιατί δεν μπορεί να διαγράψει ομως τους διαφωνούντες; Πρώτον γιατί αν το κανει θα πεσει η κυβερνηση του και θα πρέπει να παει αναγκαστικα σε εκλογες και δευτερον οι διαφωνουντες δεν ειναι ολοι ιδιοι! Μπορεί η πλειοψηφία να ειναι υπερ της γραμμης Λαφαζάνη υπάρχει ομως και η γραμμή Μητρόπουλου που στην ουσια δουλευει για να οδηγηθεί η χωρα σε κυβερνηση εθνικού σκοπού!


Ο Αλέξης Μητρόπουλος προσπάθησε στην διασκεψη των προέδρων να εμποδισει την ψηφιση του μνημονιου οχι γιατι ειναι υπερ της ρηξης οπως ο Λαφαζάνης αλλα για να μην υπαρχει συμφωνία στο σημερινό eurogroup και να παμε αναγκαστικα σε δανειο-γεφυρα!


Ο Τσίπρας λοιπον δεν θελει εκλογες, θελει να συνεχισει να ειναι πρωθυπουργος και η μονη λυση που εχει ειναι η συμμαχία με το ποτάμι! 

 

Ηδη υπάρχουν στην κυβερνηση υπουργοι που δουλευουν για αυτο το σκοπο οπως ο Πανούσης και ο Μάρδας!


Το σενάριο που βολευει λοιπον ειναι κυβερνηση μειοψηφίας Συριζα με Το ποτάμι με ψήφο ανοχης απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθως η κυβερνηση θα εχει γυρω στους 138 με 140 βουλευτες!


Σχόλια